dimarts, 26 de maig de 2009

Activitat amb errors

Unes 50 escoles de set municipis catalans, participen en la campanya ''r-cicle joguina'' per sensibilitzar sobre el reciclatge de joguines electròniques. Els alumnes del Ceip Castell Ciuró de Molins de Rei, per exemple, han disseccionat un munt de joguines per descobrir tot el que amaguen a dins. Moltes joguines porten a l'interior bombetes, xips electrònics, cables i piles, que si van a parar a les escombraries poden ser molt perillosos i contaminants. L'activitat forma part de la campanya ''r-cicle joguina'', organitzada per la fundació ''Ecotic'', que vol promoure la recollida sel.lectiva de joguines i petits aparells elèctrics i electrònics, dels que tenim a casa. Les escoles i instituts que hi participen, tenen el ''capsi joc''; un contenidor taronja on es poden deixar els jocs vells o espatllats. Després, uns professionals del reciclatge, s' encarreguen de separar els diferents elements, per reutilitzar-los o reciclar-los convenientment. Si a l'escola, no teniu un d'aquests contenidors, haureu de portar les joguines a la deixalleria.

Arnau O


Aquest blog m'ha servit molt per corretgir les faltes d'ortografia. Sobre tot per els dictats que fem a classe.He reduit moltes faltes de els dictats.Abans feia més de deu faltes i avui a l'examen
(dictat) només n'he fet dues, un record per mi!
Apart de aixó l'ortografia és molt important perquè quan hem de entregar un treball si ho fallem
baixa molt la nota.Jo abans no sabia que era un blog i ara ja ho se.M'ha semblat molt divertit fer aquest treball , espero que el curs que be ho tornem ha fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada