dimarts, 26 de maig del 2009

ACTIVITATS AMB ERRORS

Unes 50 escoles de set municipis catalans , participen en la campanya "r-cicle joguna " per sensibilitzar sobre el reciclatge de joguines electròniques. Els alumnes del Ceip Castell Ciuró de Molins de Rei, per exemple , han disseccionat un munt de joguines per descobrir tot el que amaguen a dins. Moltes joguines porten a l'interior bombetes , xips electrònics , cables i piles , que si van a parar a les escombreries poden ser molt perillosos i contaminants.L'activitat forma part de la campanya "r-cicle joguina", organitzada per la fundació"Ecòtic" , que vol promoure la recollida selectiva de joguines i petits aparells elèctrics i electrònics, dels que tenim a casa . Les escoles i instituts que hi participen, tenen el "capsi joc";un contenidor taronja on es poden deixar els jocs vells o espatllats .Després,uns professionals del reciclatge,s'encarreguen de separar els diferents elements, per reutilitzar-los o reciclar-los convenientment .Si a l'escola, no teniu un d'aquests contenidors, haureu de portar les joguines a la deixalleria.


M' ha agradat molt perquè hem après a redactar millor. Ara sabem on van les comes , quan hem de posar les cometes i els punts.
I a més a més he après a escriure més ràpid amb l'ordinador.

Òscar

1 comentari:

  1. Hola!

    Sóc la mestra dels nens i nenes del Pere Lliscart us volia felicitar pel blog que heu fet durant aquest mes i donar-vos les gràcies pels comentaris fets als meus alumnes.

    Espero que us vagi molt bé.

    Emma

    ResponElimina